Deze keer ging het Weekboeket naar José Reutelingsperger in Mill. Haar collega’s en de speciale feestcommissie vroegen het voor haar aan.

Zij schreven in de aanvraag: “Op 8 januari 2016 is juf José Reutelingsperger 40 jaar aan basisschool De LenS te Mill verbonden. Dit wordt een feestdag voor juf José en alle kinderen van onze school. Al die jaren is zij de juf geweest van groep 1-2, voorheen op de Straethof en sinds de fusie met basisschool De Leeuwerik op De LenS".

Met hart en ziel werkt ze voor de kleuters en hoopt dit nog een aantal jaren te mogen doen. Haar inzet is meer dan 100%. Ook heeft zij een sociale functie binnen het Millse en was en is zij verbonden met diverse Millse verenigingen.”
Op 8 januari is er bij de LenS een receptie voor José van 14.00 - 15.00 uur voor ouders, oud leerlingen en teamleden.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.