Mirjam Hendriks

Deze keer ging het Weekboeket naar Mirjam Hendriks in Langenboom. Het bestuur en de stafleden van Scouting Langenboom vroegen het voor haar aan.

In de aanvraag schreven zij: “Mirjam is niet alleen bestuurslid van de Scouting maar ook teamleidster. Als teamleidster verzorgt zij elke week, samen met andere vrijwilligers, een leuke middag voor de Welpen in Langenboom. Buiten dit wekelijks programma komt er natuurlijk ook nog weekenden en zomerkamp bij. Mirjam is een vrouw die gedreven is en altijd het belang van de kinderen voorop stelt. Iets wat de ouders zeer weten te waarderen. Met dit Weekboeket willen wij de waardering naar haar uitspreken die ze verdient.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.