Marielle Roeffen kreeg deze keer het Weekboeket. Kinderen en kleinkinderen van haar 85 jarige buurvrouw (mevrouw vd Heuvel) vroegen het voor Marielle aan. De familie Roeffen zet de kliko voor hun buurvrouw aan de straat, helpt waar nodig en Marielle is naast een enorm fijne buurvrouw ook een steun en toeverlaat. Voor dit en meer vroeg de familie vd Steeg het Weekboeket aan voor de familie Roeffen, maar speciaal voor Marielle.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie het waarom heeft aangevraagd.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.