Dorine en Pierre vroegen een aantal weken geleden het Weekboeket aan voor hun broer Theo Bulkens in Sint Hubert. Dit omdat hij een hele periode een groot deel van de verzorging voor hun vader op zich nam. Omdat hij dit op een meer dan voortreffelijke wijze deed, vonden Dorine en Pierre dat hij hiervoor eens extra bedankt zou moeten worden via het Weekboeket.

Toen we als redactie vorige week het Weekboeket lieten bezorgen, bleek meneer Bulkens net te zijn overleden. “Dit was een goed moment en een mooie manier om een periode af te sluiten en Theo met het Weekboeket extra te bedanken voor alles wat hij voor onze vader gedaan heeft,” zo schreven Dorine en Pierre in hun reactie.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.