Op maandag 28 oktober werd Corrie Veld uit Mill 85 jaar. Haar kinderen, Francé, Reggy en Twan vroegen het Weekboeket voor haar aan om haar eens extra te feliciteren, maar ook kreeg de redactie een mailtje van Jolanda Verheijen. Corrie staat altijd voor iedereen klaar. Zo verstelt en naait ze nog steeds kleding. Jolanda wilde Corrie feliciteren en bedanken voor de gezellige maandagochtenden.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.