Gerrie Kremers

Speciaal voor haar 75e verjaardag en om haar eens extra te bedanken, werd er onlangs een Weekboeket aangevraagd voor Gerrie Kremers in Wilbertoord. Dit door Regina Wolfs en Riet van Grinsven-Wolfs.

In hun aanvraag schreven zij: “Gerrie gaat trouw iedere maandagmiddag bij mijn vader/man Bert Wolfs op bezoek in verzorgingshuis Meihorst in Mill en als het weer goed is gaat ze met hem in de rolstoel wandelen. En als mensen aan haar vragen: waarom doe je dat zomaar, dan antwoordt ze: mantelzorger zijn komt iedere dag terug en is al zwaar genoeg. Ik doe dit één keer in de week, zolang ik dat nog kan blijf ik dat doen! Heel mooi toch! Zeer waardevol voor ons zo’n kanjer!” Vandaar speciaal voor haar verjaardag het Weekboeket.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.