Deze keer ging het Weekboeket naar Annemarie en Huub Leinarts in Mill. Marc en Jolanda Leinarts vroegen het voor hen aan.

In de aanvraag schreven zij: “De afgelopen jaren zijn met ups en downs verlopen, en toch blijven zij positief in het leven staan. Tot 3 jaar geleden heeft Huub (80 jaar) veel vrijwilligerswerk gedaan en stond altijd klaar voor iedereen en hielp iedereen waar hij kon. Annemarie is Huub zijn steun en toeverlaat het zijn echt maatjes van elkaar. Annemarie brengt nog steeds tafeltje dek je rond, geeft wekelijk gymles met haar (78 jaar) en doet nog steeds veel vrijwilligerswerk. Daarom dachten wij dat dat wel een weekboeket verdient.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.