Afgelopen donderdag werd Leny Brouwers - Dekkers uit Sint Hubert verrast met het Weekboeket. Dit gebeurde op basisschool de LenS in Mill. Haar collega’s vroegen het boeket voor haar aan.

In de aanvraag schreven zij: “Leny is leerkracht en Interne begeleidster op basisschool de LenS en gaat aan het einde van dit schooljaar met pensioen. Het team wil haar op deze manier van harte bedanken voor haar grandioze inzet en haar alle goeds wensen!” 

De kinderen van de LenS nemen op een feestelijke manier afscheid van haar op vrijdag 1 juli. Tevens is er op deze dag voor collega’s, ouders, oud-leerlingen en belangstellenden gelegenheid om afscheid van haar te nemen. De afscheidsreceptie is van 14.00 uur tot 16.00 uur op basisschool de LenS aan de Langenboomseweg in Mill.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.