Deze week werd Jeanne van Boxtel uit Mill verrast met het Weekboeket. Mevrouw en meneer Claassens vroegen het voor haar aan.

In de aanvraag schreven zij: “Wij moeten verhuizen naar het verzorgingshuis. We zijn beide al in de 90 en Jeanne heeft al vele jaren de zorg voor ons opgenomen omdat onze kinderen in het buitenland wonen. En nu met de verhuizing zet ze zich ook weer 100 procent in zodat wij zonder ons druk hoeven te maken kunnen verhuizen. Ze heeft alles tot in de puntjes voor ons geregeld, geweldig gewoon! Hiervoor willen wij haar in het zonnetje zetten door het Weekboeket aan te vragen.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.