Deze keer ging het Weekboeket naar Dinie van Tienen in Sint Hubert. CV de Bokken vroegen het samen met de werkgroep Brigadiers Sint Hubert voor haar aan. Dinie was 10 jaar secretaris van de Bokken en zit in de boerencommissie. Daarnaast is ze verkeersbrigadier ook al heeft ze zelf geen kinderen die er gebruik van maken, ze is regelmatig oppas en helpt daar waar nodig. Kortom, tijd voor het Weekboeket.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.