Deze keer werd Gerrit van Hout uit Mill verrast met het Weekboeket. Riek Selten en Stina Keijzers vroegen het voor hem aan. Gerrit is de hulp in de buurt. Bij sneeuw maakt Gerrit de stoepen schoon maar ook zet hij voor iedereen die dat wil en of niet zelf kan, de groenbakken en vuilniszakken aan de straat. Hiervoor en voor alle andere dingen waarbij Gerrit de helpende hand biedt, willen Riek en Stina hem eens extra bedanken met het Weekboeket.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.