Donderdag 19 december werd Annie Minten uit Mill 70 jaar. Speciaal hiervoor vroegen Carmen en Nikki vd Pol het Weekboeket voor hun oma aan. Dat om haar extra te feliciteren en haar te bedanken voor alles wat zij voor hen doet. Maar ook willen ze oma Annie complimenteren voor al haar vrijwilligerswerk bij o.a. de SWOM en de kerk, zoals bijvoorbeeld het rondbrengen van de parochieblaadjes en de computerlessen.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.