Op de redactie van De Neije Krant - Inmill.nl kregen we de laatste weken enorm veel aanvragen binnen voor een Weekboeket voor de familie van Dijk uit Wilbertoord.

Zij waren slachtoffer van een brute overval op Bonaire waar zij op familiebezoek waren. Bij een achtervolging door de politie op de overvallers, werden schoten gelost en kwam een Nederlandse politieman die in Bonaire werkte om het leven. Om de familie van Dijk een hart onder de riem te steken en ze veel sterkte te wensen met het verwerken van deze verschrikkelijke ervaring, vroegen veel inwoners uit Wilbertoord en de rest van de gemeente Mill en Sint Hubert het Weekboeket voor hen aan. Dit hebben we afgelopen week dan ook laten bezorgen.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.