Nelly van Eenbergen uit Mill kreeg deze keer het Weekboeket. Ze is penningmeester en vrijwilligster van de gymclub bij de Wester in Mill. Zij zijn daar elke woensdagavond van 19.00 - 20.00 uur te vinden.

De leden van de gymclub vroegen het Weekboeket voor haar aan, om Nelly eens extra te bedanken voor haar inzet en werkzaamheden. Zij schreven in de aanvraag: Nelly behartigt al ruim 20 jaar alle voorkomende handelingen die voor de leden nodig zijn. Dit alles geheel vrijwillig en met veel plezier, ondanks haar 84-jarige leeftijd. Hiervoor willen wij haar via het Weekboeket eens extra bedanken.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.