Pieter van den Elzen (Pietje de Grondwerker) uit Mill kreeg deze keer het Weekboeket. Harrie van der Linden vroeg het voor hem aan. Dat om Pieter eens extra te bedanken voor hetgeen hij voor iedereen doet. “Je hoeft hem maar te vragen en hij staat voor je klaar. Met zijn vrachtwagen helpt hij bij het transport voor bijvoorbeeld de Senioren Hobbyclub, bij De Ladder en ook verzorgd hij het vervoer van de kerststal. Maar ook bij onze Harmonie helpt Pieter waar nodig met het vervoeren van zaken.” Hiervoor en voor alle andere zaken die Pieter voor anderen doet kreeg hij het Weekboeket.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.