Deze keer ging het Weekboeket naar Anneke en Paul van den Dries. Anneke en Paul wonen weliswaar niet in onze gemeente, maar zijn als actieve en enthousiaste ondernemers in Mill zeker geen onbekende.

Heel wat mailtjes kregen we op de redactie binnen met het verzoek om Anneke en Paul eens extra in de bloemen te zetten.

In december raakte Anneke zwaargewond bij een auto-ongeluk. Na ruim 4 weken ziekenhuis is ze nu volop aan het revalideren in de Sint Maartenskliniek en gaat het langzaam maar zeker de goede kant op. Doordat Paul in de zaak nu Anneke moet missen heeft hij het daar extra druk, heeft ook thuis het een en ander te regelen en bezoekt uiteraard zo vaak als het kan Anneke. Om hen sterkte en beterschap te wensen vroegen veel inwoners en ondernemers het Weekboeket voor ze aan.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.