Deze keer werden Ilse en Martien Vloet in Sint Hubert verrast met het Weekboeket. De ouders van Martien vroegen het voor ze aan.

Zij schreven: “Onze zoon en schoondochter zijn in de maand maart samen 100 jaar en wij als ouders van Martien en Ilse vinden dat zij dan echt wel een bloemetje verdiend hebben. Bij alle opnames in het ziekenhuis de afgelopen jaren, hebben ze ons bij nacht en avond bijgestaan. En nu nog zijn zij onze eerste hulp in raad en daad. Zij staan altijd voor ons klaar bij alle klussen in en om het huis. Zo willen wij onze waardering hiervoor laten blijken.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.