Op zondag 21 mei 2017 wordt een Benefietlunch georganiseerd op het prachtige landgoed Tongelaar in Mill. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de ontwikkeling van een medicijn tegen de energiestofwisselingsziekte die zowel Siem (Wilbertoord) als Neia (Wijchen) hebben.

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd voor de "Tongelaar lunch", verzorgd door de Smaakmakers Mill in boerderij de Benedenhof, onderdeel van Kasteel Tongelaar.

Een energiestofwisselingsziekte is genadeloos, want slechts de helft van de kinderen met deze verschrikkelijke ziekte wordt tien jaar oud. Daarom is het onderzoek naar een medicijn van levensbelang. Om dit te realiseren is alle hulp nodig!

Tijdens de Benefietlunch wordt een aantal schitterende producten en arrangementen geveild. De veilingsitems zijn beschikbaar gesteld door lokale bedrijven uit de gemeenten Wijchen en Mill en Sint Hubert en andere sponsoren. De totale opbrengst van de lunch en de veiling gaat naar de ontwikkeling van een medicijn. De online veiling is vorige week gestart. Voor nadere informatie over het goede doel, de Benefietlunch en de veiling verwijzen wij u naar: www.veiling4forza.nl.

Laat u verrassen door de items, biedt mee en kom naar de lunch. Samen staan we sterk!