Deze keer werden Riek en Tien Verhoeven aan de Schoolstraat in Mill verrast met het Weekboeket. De achterburen, Thea en Herman Daverveld vroegen het voor hen aan. Dit om ze te complimenteren met al het vrijwilligerswerk wat zij doen. Dat bij o.a. Tafeltje dekje, onderhoud op het kerkhof en tal van klusjes in de kerk. Maar ook schrijven Thea en Herman dat je als buren, familie en neven en nichten nooit tevergeefs een beroep op Riek en Tien doet. Vandaar het Weekboeket.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.