Deze keer ging het Weekboeket naar Tonny Claassen in Sint Hubert. Het bestuur van gemeenschapsaccommodatie de Jachthoorn in Sint Hubert vroeg het voor hem aan.

In hun aanvraag schreven zij: “Tonny is op 08-04-1992 begonnen als bestuurslid bij Gemeenschapshuis De Jachthoorn. Hij was tot en met 2015 bestuurslid en was altijd heel erg betrokken als vrijwilliger. Ook nadat hij zijn taken als bestuurslid heeft neergelegd is hij nog altijd betrokken als vrijwilliger en op 08-04-2017 dus 25 jaar. Hij is en blijft een bekend gezicht bij De Jachthoorn die het verdient om in het zonnetje gezet te worden.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.