Op de redactie van inmill.nl kwamen diverse aanvragen binnen om het Weekboeket te geven aan de initiatiefnemers van het Glazen huis in Mill. In de aanvragen stond o.a.: “Super dat zij zich inzetten voor de strijd tegen kanker”, “mooi hoe de Lokale Omroep Mill en het team van Piets Challenge hier de krachten bundelen” en “Dit Glazen huis brengt extra beweging en gezelligheid in het Millse centrum.” Het Weekboeket werd overhandigd aan Mat van Sambeek uit Mill, initiatiefnemer van het Glazen huis in Mill.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.