Afgelopen woensdagavond 24 mei presenteerde Dennis Verweijen zijn boek Papa’s bloed in Theater Myllesweerd in Mill. Het boek gaat over het eerste jaar nadat hij hoorde dat hij leukemie had, verliefd werd, trouwde en voor het eerst vader werd.

Op de redactie kregen we heel wat mailtjes binnen met het verzoek het Weekboeket eens aan Anke en Dennis te schenken. Dat om respect en waardering richting Anke en Dennis uit te spreken. Maar ook wilde men Dennis feliciteren met dit boek en hun samen veel sterkte wensen. Tijdens de boekpresentatie werden Anke en Dennis verrast met het Weekboeket.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.