Sinds 2008 loopt de actie Weekboeket. Elk seizoen (van eind augustus tot medio juli) wordt elke week iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert verrast met een prachtige bos bloemen. Komende week eindigt het 9e seizoen.

Maar aan wie zal de redactie van De Neije Krant - inmill.nl het laatste Weekboeket van dit seizoen geven? U kunt dat mee gaan bepalen.

Aanmelden

Laat de redactie van De Neije Krant - inmill.nl weten aan wie u dit laatste Weekboeket zou willen geven en waarom. Stuur een mailtje of briefje voor aanstaande vrijdag 21 juli, die dag zal men het laatste boeket van dit seizoen bezorgen. Per post kan de aanmelding naar De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill en per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuw seizoen

Als alles volgens plan verloopt, start eind augustus het 10e seizoen Weekboeket. Gezien de ruim 350 aanvragen die de redactie per jaar ontvangt, er zijn 48 Weekboeketten per seizoen, slaat deze actie nog steeds goed aan. Vandaar dat de redactie van De Neije Krant - inmill.nl graag door wil gaan met deze actie. Binnenkort gaat men dan ook weer op zoek naar sponsoren om deze actie ook in het seizoen 2017 - 2018 voort te kunnen zetten.

Meer

Wilt u meer weten? Zie dan ook www.weekboeket.nl.