Onlangs werd het laatste Weekboeket van het seizoen 2016 - 2017 uitgedeeld. Nu is er i.v.m. de vakantieperiode even geen Weekboeket. Maar vanaf maandag 21 augustus start het nieuwe seizoen.

Dan zal tot eind juli weer elke week ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert iemand met een prachtige bos bloemen worden verrast. En u kunt meebepalen bij wie.

Gedane aanvragen

Aan het einde van een seizoen worden alle aanvragen die er nog zijn weggegooid. Dat omdat sommige wellicht niet meer actueel zijn. Jaarlijks komen er op de redactie van De Neije Krant - inmill.nl ruim 350 aanvragen binnen, terwijl er ongeveer 50 Weekboeketten zijn. Alle niet gehonoreerde aanvragen die nog wel actueel zijn, kan men dus het beste opnieuw insturen. Elke week wordt uit alle aanvragen een inzending getrokken en gaat The Florist of Berends Bloemsierkunst op pad met een Weekboeket.

Aanvragen

Een Weekboeket kan men aanvragen door een briefje of mailtje te sturen naar de redactie van De Neije Krant - inmill.nl. Hierin kan men aangeven wie waarom een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet om naam, adres en telefoonnummer van de kandidaat te vermelden plus de naam van de aanvrager(s).
Per post kan het naar Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill en per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren

De actie Weekboeket wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal ondernemers. Ook belangstelling uw (bedrijfs)naam hier aan te verbinden? Laat het dan weten aan de redactie. Zie ook www.weekboeket.nl.