Deze keer ging het Weekboeket naar Angelina en Joury van den broek. Hun ouders vroegen het voor ze aan. Hiermee willen zij hun kinderen eens extra bedanken voor hetgeen ze de laatste tijd voor hen gedaan hebben. Moeder (Marieke van Dijk) doneerde een nier aan hun vader (Marco van den Broek) en lagen daarvoor enige tijd in het ziekenhuis.

Marieke schreef: “De kinderen hebben er voor gezorgd dat alles thuis goed door liep en zijn verder een heel grote steun voor ons geweest door er elke dag te zijn in het ziekenhuis en dat mag wel benadrukt worden.”

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen?
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.