Deze keer ging het Weekboeket naar Carmen van Bergen in Langenboom. Het werd aangevraagd door groep B1, Monique, Janneke, Joscha, Maartje, Jessica en Marleen.

In hun aanvraag schreven zij: “Carmen is penningmeester van stichting Amara. Amara betekent ondersteuning in het Kiswahili. Zij bieden hulp aan ouderloze, kansarme en gehandicapte kinderen op het gebied van opvang en zorg, scholing, therapie en hulpmiddelen in Kisumu, Kenia. Daarnaast bieden ze hulp aan volwassenen en aan kansarme jongeren.
Zij heeft deze stichting 10 jaar geleden samen met nog 2 andere mensen opgezet na een gezamenlijk verblijf in Kisumu. Ze heeft een jaar in Kisumu gewerkt en probeert nu jaarlijks, op eigen kosten, naar Kisumu te reizen om hulp te bieden. Ze verkoopt kaarten, sieraden, beeldjes en dergelijke die daar gemaakt zijn. De opbrengst gaat volledig naar stichting Amara.
Vorige week zaterdag heeft ze, ter eren van het 10 jarig bestaan van Amara, een Walking Diner georganiseerd met een tal van vrijwilligers, om op een ludieke manier geld te ontvangen voor de stichting. Deze avond was een enorm succes voor iedereen! Naast deze activiteiten heeft ze een gezin en een drukke baan. Iemand met zo'n groot en warm hart verdient een bloemetje!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.