Deze keer ging het Weekboeket naar Walter van Erkelens in Mill. Zijn dochter Natasha en de kleinkinderen vroegen het voor hem aan. Al 3 jaar woont Natasha met haar gezin in Turkije en al die tijd hebben zij elkaar niet gezien. Via het Weekboeket willen ze Walter verrassen met een groet uit Turkije. Maar ook om hem eens extra in het zonnetje te zetten voor alles wat Walter voor wandelsportvereniging Amicitia deed en doet.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen?
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was. 

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.