Deze keer ging het Weekboeket naar Marjo van den Heuvel - Nabuurs in Mill. Geert van den Heuvel vroeg het voor haar aan. Dat om Marjo eens extra te bedanken voor alle goede zorgen en werk thuis. “Ik zit alweer een week in het buitenland met het zitvolleybal team en Marjo staat er dan thuis alleen voor. Ik waardeer haar inzet zeer,” aldus Geert in zijn aanvraag. Om dit eens extra duidelijk te maken vroeg hij het Weekboeket voor Marjo aan.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.