Deze keer was er niet 1 Weekboeket, maar ontvingen 3 personen een bos bloemen. Dit waren Jo Verbruggen, Geert Cremers en Ben Janssen.

Medewerkers van de afdeling Zwaluw van zorgcentrum Aldenhorst vroegen het voor hen aan. In de aanvraag schreven zij: “Onlangs hebben drie mensen die bij de gemeentewerf werken een van onze bewoners uit het water getrokken. Zij was met een familielid aan het wandelen en tijdens de wandeling uit de rolstoel gevallen en in het water terecht gekomen bij kasteel Aldendriel. Zij heeft zichzelf nog aan het gras kunnen vasthouden, en de drie fantastische mensen hebben haar gezamenlijk uit het water gehaald. Wij zijn deze mensen ontzettend dankbaar voor wat zij voor onze bewoonster hebben gedaan. Want zonder deze hulp was zij er wellicht niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.