Het laatste Weekboeket van dit seizoen ging naar Bianca Sweens uit Sint Hubert. Het werd aangevraagd door de jongste jeugd van HockeyClub Mill. Zij schreven: “Bianca is de initiatiefneemster en de drijvende kracht van een geweldig Griepzooi Kids 2014. Ze is een duizendpoot die alles voor elkaar krijgt en zich samen met haar familie al jaren belangeloos inzet voor onze gezellige hockeyclub. Zonder haar was het kamp nooit zo geslaagd geweest. Bianca bedankt en op naar Griepzooi Kids 2015!”

Dit was het laatste Weekboeket voor dit seizoen. De initiatiefnemers zijn op dit moment druk bezig met het werven van nieuwe sponsoren, voor het nieuwe seizoen wat op 1 september zal beginnen. Wilt u als ondernemer ook uw bedrijfsnaam verbinden aan de actie Weekboeket? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zij nemen contact met u op.

Vanaf 1 september leest u weer iedere week op de TV krant van de Lokale Omroep Mill, op InMill.nl en in De Neije Krant wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.