Deze keer ging het Weekboeket naar Bets v.d. Vorle uit Wilbertoord. Aanvragers waren de kantinecommissie van v.v. De Willy’s en de beheercommissie Parochie St. Joseph. In hun aanvraag schreven ze: “Bets staat al heel veel jaren voor iedereen klaar.

Voor de kerk, de jeugd van Wilbertoord, bardiensten in De Wilg, bardiensten in de kantine van v.v. de Willy's; en vooral voor de oudere mensen van Wilbertoord. Als je vast zit met bijv. een kantinedienst of een collectedienst in de kerk dan hoef je Bets maar te vragen en ze is er weer. Onlangs zagen we haar zelfs blad opruimen op de Vorleweg in Mill, dus ook buiten Wilbertoord is Bets actief.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.