Afgelopen nacht (dinsdag 12 op woensdag 13 juli) is er ingebroken in een woning aan de Nachtegaalstraat in Mill. Dit gebeurde tussen 0.45 uur en 6.45 uur. Hierbij zijn diverse goederen weggenomen waaronder laptops, fototoestel en waardepapieren.

Meerdere inbraken

In de gemeente Mill en Sint Hubert is het de laatste tijd weer behoorlijk raak qua inbraken. Zo werd er donderdag 7 juli ingebroken in een schuur aan de Scheiwalweg in Sint Hubert. Daarbij werd een zitmaaier gestolen. Aan de Hapseweg in Sint Hubert werd die avond uit een schuur een zitmaaier en gereedschap ontvreemd. In Mill werd aan de Kampweg in een woning ingebroken op vrijdag 8 juli. Dat tussen 10.30 uur en 13.15 uur en hierbij werd geld gestolen. Dinsdagochtend 12 juli werd er rond 02.45 uur opnieuw ingebroken bij café de Winkel aan de Hoogstraat. Daar werd geld gestolen uit de gokkasten en werd de spaarkas meegenomen.

Alert

De politie roept iedereen op alert te zijn op vreemde voertuigen in de buurt, verdachte personen of vreemde situaties. Bel 0900 - 88 44 als u wat verdachts ziet en bij spoed altijd 112.