Een van de werkstukken van de hobbygroep modelbouw.

Ik doe het morgen wel. Hoe vaak heb je dat al tegen jezelf gezegd? Je hebt nu geen zin, er zijn leukere dingen om te doen, er wachten toch echt nog wat mails die om antwoord roepen. Kortom, genoeg redenen om vandaag niet te doen wat je wilde doen en het even uit te stellen tot morgen. Het probleem met morgen is echter: hij komt niet.

Er is geen dag als morgen wanneer de taken van vandaag minder lastig, saai of vervelend zijn. Morgen is geen magische plaats waar alles wat je wilt en/of moet doen opeens makkelijk gaat. Er is geen morgen waar het werk waar je vandaan niet eens aan kunt beginnen opeens gedaan is.

Uitstellers denken meestal klein als het gaat om de negatieve gevolgen van hun uitstelgedrag.

Als ik de rekeningen morgen betaal, is er nog niets aan de hand. Als ik morgen begin, dan haal ik die wedstrijd in maart nog wel. Misschien een iets slechtere tijd, maar ik loop hem wel.

Is het waar dat we alleen morgen de wil, het verlangen, de energie en de kracht hebben om de veranderingen door te maken die we vandaag kunnen doen?

Het antwoord is: nee. Dus wat let je om vandaag te gaan beginnen… meld je aan als deelnemer van het Senioren Hobby Centrum in Mill, met een beetje geluk ben je morgen al actief. Bel of mail even Ans Bardoel T.06-34484962- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - meer info: website www.seniorenhobbycentrum.nl - www.jeugdhobbycentrum.nl.