Eigenlijk wilde Cor v.d. Weem (1951) uit Mill het liefst vrachtwagen- of buschauffeur worden net als zijn vader. Even deed hij dat ook, maar toch maakte hij de overstap naar de NRF in Mill waar hij vervolgens ruim 40 jaar werkte.

Na zijn pensionering constateerde iemand: Je lichaam is thuis maar je geest is nog op de NRF. Over dat gevoel na het officiële arbeidsproces, waarom hij al 53 jaar lid is van SC Sint Hubert en niet van Juliana en over tal van andere zaken, vertelt Cor op zondag 18 november bij L.O.M. radio. Dan is hij namelijk te gast in Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.