Foto: Cockie Kremers

Op vrijdag 16 november werden Francien en Jack Rooijakkers van Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat in Mill uitgeroepen tot winnaars van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2018. Uit handen van Wethouder Jos van den Boogaart (met in zijn portefeuille o.a. economische zaken) ontvingen zij de bijbehorende oorkonde en bloemen.

Genomineerden

Iedereen kon tot 27 oktober kandidaten voor deze ondernemersprijs aanmelden.
De 5 meest genoemde maar ook vooral best beargumenteerde ondernemingen werden genomineerd voor deze titel. Totaal 8 juryleden waaronder ook een online poll bepaalde uiteindelijk de winnaar.

Winnaar

Winnaar dit keer zijn dus Francien en Jack Rooijakkers. Motivatie hiervoor was o.a.: “Al vele jaren is Grandcafé ’t Centrum een goed adres voor een hapje en drankje. Maar de gezelligheid die je hier proeft geeft een gevoel dat je echt welkom bent. Ook is het prijzenswaardig dat zij, net als andere horecazaken de eigen deuren sloten om gezamenlijk het feest tijdens kermis Mill te verzorgen.”

Overige

De 4 overige genomineerden voor deze Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2018 waren:

  • Teun de Bakker van Hier Wilbertoord;
  • Juwelier Optiek Verlinden Sint Hubert;
  • Verweijen ICT Mill;
  • De Lummel / Glaslokaal Langenboom;

Initiatief

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert is een initiatief van De Neije Krant - inmill.nl. Deze wordt georganiseerd met steun van de gemeente Mill en Sint Hubert, het Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill en de Horecavereniging gemeente Mill en Sint Hubert.

Tv

Van deze bekendmaking zijn ook Tv-beelden gemaakt. Dit alles is binnenkort te zien bij de Lokale Omroep Mill en in de rubriek Video op inmill.nl.