Foto: Cockie Kremers

Het Ondernemers Collectief Mill had donderdagavond 15 november weer Herfstgasten op het programma staan. Een ondernemers-netwerkavond waarop Corné Kremers sprak met diverse gasten.

Deze keer was dit in een sfeervolle setting in Kasteel Tongelaar waarbij de muzikale omlijsting in handen was van Reel to Real.

Gasten

Er waren gesprekken met Emil Minten en Hans van der Steijn van Smaakmakers Mill en Kasteel Tongelaar, met Michiel de Vet, directeur van Bronbemaling de Vet en voorzitter BTV ’t Spoor en de Meeren en ook was CDA Tweede Kamerlid Erik Ronnes te gast. Maar ook schoven Gerie Boumans en Marius Verbruggen aan om te vertellen over Tour Mill Lijn.

Uitzending

Binnenkort is Herfstgasten ook te zien via de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk. Ook via de rubriek video op inmill.nl zijn binnenkort deze gesprekken te zien.

Dank

Het Ondernemers Collectief Mill wil graag alle gasten bedanken voor hun medewerking. Maar ook dank aan Puro Styling voor de sfeervolle aankleding, Jack Roijendijk voor licht en geluid, Nelly en Pieter Smits namens de L.O.M. en inmill.nl voor camerawerk en Emil en Hans van Kasteel Tongelaar dank voor de gastvrijheid. Ook dank aan de heren van Reel to Real voor hun muzikale bijdrages.