Juwelier Optiek Verlinden in Sint Hubert geeft traditie getrouw ieder jaar een prachtige brochure uit met daarin de nieuwste sieraden en horloges.

Als lid van Gold Design Jewellers bezoeken zij ieder jaar tal van internationale beurzen en presentaties van sieraden en horloge fabrikanten. De beurs in Basel in het voorjaar is meestal de start om de brochure samen te stellen. In de loop van het jaar komen deze sieraden en horloges binnen die zij dan presenteren in hun nieuwe brochure.

Ook dit jaar zien we dat gouden sieraden weer helemaal terug zijn. Zowel geel, wit als rood goud of combinaties hiervan. Na jaren van soberheid mag het weer dat er gekozen wordt voor een mooi sieraad of horloge van blijvende waarde. Meestal bezet met schitterende diamantjes oftewel womens best vriends. Ook bij de horloges zie je dat er weer gekozen mag worden uit mooie mechanische Zwitserse horloges van merken als Ebel, Rado, Oris en Maurice LaCroix.

De brochure wordt de komende weken verstuurd naar de vaste klanten van Juwelier Optiek Verlinden. U bent altijd welkom in Sint Hubert om de brochure gratis op te komen halen. U kunt ook altijd op de site www.verlinden.tv kijken om de brochure digitaal te bewonderen.