Aanstaande vrijdag 30 november keert eenmalig het verzoekplatenprogramma “Zeg het maar” terug op L.O.M. radio.

“Zeg het maar” was in 2002 de opvolger van het succes programma Radio Hollandia. Het programma draaide 3 succesvolle jaren en werd gemaakt door Thijs en El van den Heuvel en Rini Cornelissen. Ter gelegenheid van 30 jaar L.O.M. keert het 3 tal terug op vrijdagavond 30 november van 20.30 uur tot 23.00 uur.

Als vanouds kunt u schriftelijk plaatjes aanvragen (Lokale Omroep Mill, Kerkstraat 3, 5451 BM Mill) maar ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u uw groetjes kwijt (dit tot uiterlijk donderdag 29 november). Ook op de avond zelf is de telefoon bemand. U kunt dan ook kaarten bestellen voor de extra feestelijke Telebingo van 1 december a.s. (op=op). Er is in het programma een de plaatsnamen prijsvraag waarbij 2 bingokaarten te winnen zijn.
Terug in de tijd met de muziek die toen zo populair was.

Frequenties

De Lokale Omroep Mill is niet alleen in de gemeente Mill en Sint Hubert maar ook in de regio in de vrije ether en via alle providers op Tv te ontvangen. Check voor een overzicht van alle frequenties of om wereldwijd mee te kijken en live te luisteren www.lokaleomroepmill.nl.