Nee, de Wijkraad Mill-centrum is er nog niet. Maar in het belang van alle inwoners is het wel goed als er op redelijk korte termijn een Wijkraad Mill-centrum zou zijn. Dat om enerzijds als klankbord te kunnen fungeren voor het bestuur van de Gemeente Mill en Sint Hubert, maar anderzijds ook om de belangen van inwoners uit Mill-centrum richting diezelfde gemeente te behartigen.

Daarnaast kan de Wijkraad Mill-centrum overleg en sparringpartner zijn voor partijen als Woonmaatschappij Mooiland, het Ondernemers Collectief Mill, Bedrijventerrein Vereniging ‘t Spoor en (ontwikkelings) partijen die actief (willen) zijn in Mill-centrum. Deze Wijkraad weet immers wat er en kan door goed contact met de inwoners aangeven welke behoeftes en wensen er al dan niet zijn.

Onder Mill-centrum valt het gehele gebied vanaf het Defensiekanaal tot de grens van Sint Hubert en Wilbertoord. Na de oprichting van de Wijkraad Mill-centrum zou de gehele gemeente Mill en Sint Hubert voorzien zijn van een dergelijk platform. Zo zijn er namelijk al:

  • Wijkraad Mill-West
  • Vereniging Wilbertoord
  • Dorpsraad Langenboom
  • Dorpsraad Sint Hubert

Woont u in het genoemde gebied Mill-centrum en wilt u zich op vrijwillige basis inzetten via Wijkraad Mill-centrum? Laat het dan weten. Doel is om in deze Wijkraad een vertegenwoordiging van alle inwoners te krijgen. Van jong tot oud, van ondernemer tot burger en van geboren en getogen Millenaar tot nieuwkomer.
Wijkraad Mill-centrum moet er niet alleen zijn VOOR, maar ook DOOR inwoners!

Meer weten? Like de Facebookpagina, zie www.mill-centrum.nl of neem contact op met:
Corné Kremers, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill
Tel. 0485 - 32 56 34
Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.