In de aanloop en tijdens het jubileumweekend van de 30-jarige Lokale Omroep Mill was er een prijsvraag. De vraag was: Wie was mede-initiatiefnemer van de Lokale Omroep Mill en tot 1 januari 2000 voorzitter? Heel wat juiste antwoorden kwamen er binnen. Het enige juiste antwoord moest uiteraard zijn, Wim Schep.

De hoofdprijs die te winnen was, was een overnachting bij Teugel Resort Uden inclusief ontbijt en een 3-gangen verrassingsdiner voor 2 personen. Deze is gewonnen door Kai Alofs uit Mill. Als 2e prijs was een arrangement te winnen voor 4 personen gratis toegang tot de vernieuwde midgetgolfbaan eveneens bij Teugel Resort Uden. Will van Zundert - Boekraad uit Mill gaf ook het juiste antwoord en wint deze 2e prijs. De 3e prijs is gewonnen door W.M. van Lijssel uit Mill. Dat is een tegoedbon voor een vuurwerkpakket van 25,- euro van Pets Place Boerenbond aan de Spoorstraat in Mill.

De winnaars krijgen de bijbehorende cadeaubonnen thuis bezorgd. Namens alle vrijwilligers van de Lokale Omroep Mill van harte gefeliciteerd.