Foto: Cockie Kremers

Afgelopen weekend (14, 15 en 16 december) verzorgde de Lokale Omroep Mill 30 uur live radio en televisie-uitzendingen. Dat alles in het kader van hun 30-jarig bestaan.

Elk uur stond een ander jaar uit deze 3 decennia centraal. Er was muziek uit dat jaar, er was een Tv-item uit dat betreffende jaar te zien en ook werd er met een studiogast gesproken over een nieuwsfeit van toen. Van zowel kijkers en luisteraars die even langs kwamen in de tijdelijke jubileumstudio in de Plaza van Myllesweerd als telefonische reacties, kan worden opgemaakt dat iedereen erg enthousiast en positief was over deze jubileum-uitzendingen. De RTV-programma’s van de L.O.M. voorzien nog steeds in een behoefte.

Vrijwilligers

De Lokale Omroep Mill is altijd op zoek naar extra medewerkers. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer radio en Tv-programma’s. Belangstelling een radio en of Tv-programma te maken? Techniek te verzorgen, met de Tv-camera op pad te gaan, foto’s maken voor de Tv-krant of een van de vele andere taken te verzorgen bij de Lokale Omroep Mill? Laat het dan weten. Bel 0485-455091, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zie www.lokaleomroepmill.nl.