Foto: Cockie Kremers

U nog meer van dienst zijn. Achter de schermen van Myllesweerd wordt hard gewerkt om het u als gast nog meer naar uw zin te maken in 2019. Zijn dat loze woorden. Nee.

Wij gaan ons uiterste best doen om de afspraken die wij met u maken over uw activiteit tot op de letter vakkundig, professioneel en op tijd uit te voeren. Het enige wat wij van u vragen is vooraf de afspraken met ons door te nemen en zodat wij op tijd kunnen anticiperen over uw wensen.

2019 staat voor Myllesweerd in het teken van samenwerken. Samenwerken met iedere vereniging, stichting of club die dat maar wil en die bij ons een activiteit wil organiseren. Wij denken met u mee in oplossingen en mogelijkheden. Als u vragen heeft hebben wij een antwoord. Het enige wat wij van u vragen is ons het vertrouwen te geven om iets voor en met u te mogen organiseren.

2019 is de start om Myllesweerd toekomstbestendig te maken. Samen met de gemeente willen wij Myllesweerd verbeteren, verfraaien maar vooral praktischer en toegankelijker maken. Maar niet alleen met de gemeente treden wij de toekomst tegemoet. Ook willen wij dat met u doen. Wij horen uw opmerkingen en elke activiteit wordt geëvalueerd waardoor we steeds beter worden.

Samen met onze beheerders, vrijwilligers, Sas en Bep en hun medewerkers gaan wij de uitdaging in 2019 aan om het u (nog meer) naar uw zin te maken. Kom eens langs om u ervan te overtuigen dat wij stappen maken. En wellicht bent u in de gelegenheid om ons team enthousiaste vrijwilligers te versterken en helpt u mee Myllesweerd toekomstbestendig te maken?

Wij wensen iedereen gezondheid en voorspoed toe in dit nieuwe jaar en wij hopen u van harte te mogen begroeten in Myllesweerd bij een of meerder activiteiten.

Het bestuur, beheerders, vrijwilligers, Sas en Bep en medewerkers van Myllesweerd