Marius de Klijn woonde vanaf zijn geboorte in 1951 aan de Zuid Carolinaweg 1 in Langenboom. Als jongste van het gezin nam hij de ouderlijke woning begin jaren zeventig over. Daar begon hij ook het verhuren van een feestzaal waar heel wat mensen hun feesten vierde.

Maar daarnaast werkte Marius in de metaalbewerking. Door een zware knieblessure, opgelopen bij het voetbal werd hij omgeschoold tot administratief medewerker. Hoe hij uiteindelijk toch beheerder bij de Wis in Langenboom werd hoort u zondag 6 januari bij L.O.M. radio. Marius is dan namelijk te gast in Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.