Tot eind februari zullen er enkele schilderijen en tekeningen van de Almeerse kunstenares Ansgar Speller worden tentoongesteld in de bibliotheek aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deze zijn tijdens openingstijden van de bibliotheek te bekijken.

Ansgar laat zich bij het maken van haar overwegend abstracte, kleurrijke en expressieve schilderijen beïnvloeden door gebeurtenissen en indrukken uit het dagelijks leven, natuur en het heelal. Het gaat haar voornamelijk om het overbrengen van een beeld of gevoel, door gebruik te maken van een combinatie van structuur en levendige kleuren. De schilderijen zijn gemaakt met acrylverf, gecombineerd met diverse materialen en technieken, met verrassende resultaten die een kleurrijke abstracte wereld van lijnen, structuur en diepte tonen. De pentekeningen op kleurrijk canvas zijn gemaakt uit de losse hand en tonen een andere abstracte wereld van bijna tribal-figuren die zijn ontstaan door de lijnen, structuren en composities die om ons heen zijn te vinden in architectuur en objecten.

Meer informatie over Ansgar Speller en Ansgar Artwork kunt u terugvinden op haar website www.ansgar.nl en haar Facebookpagina.