Ontdek dit gebied te voet of op de fiets! Steek de Maas over net onder Nijmegen en u belandt in het Land van Cuijk. Landgoed de Barendonk ligt in een natuurrijke omgeving tussen de dorpen Beers en Mill, wat ook wel de Verborgen Raamvallei wordt genoemd.

Het landgoed is omringd met bossen en wateren en is rijk aan historie. Kenmerkend voor onze streek is de variatie aan bossen en beken, weilanden, wielen, boomgaarden en landerijen. In het Land van Cuijk komt u echt tot rust: ontdek de schoonheid van het coulisselandschap, grazende koeien, konijntjes in en bos en weidende Holsteinkoeien.

Het landgoed heeft een oppervlakte van ca. 60 hectare, met in het midden het Grote Huis. Op het landgoed combineren wij het runnen van een melkveebedrijf en een recreatiebestemming.

Bij de receptie treft u diverse wandel- en fietsroutes aan die starten en eindigen op de Barendonk. Veelal via de knooppunten, maar er zijn ook unieke routes. De routes mag u gratis gebruiken. Op te halen tijdens de openingstijden; dagelijks van 9 tot 17 uur.

Wandeltip; wandel de Landgoederenroute, over Landgoed de Ossenbroek, naar de kapel op de Hiersenhof terug naar de Barendonk (lengte 3 km).

Fietstip: fiets vanaf landgoederen Barendonk, Ossenbroek, Hiersenhof naar Tongelaar, en via de Kuilen en de Valkhoeve weer terug naar de Barendonk (lengte 20 km).