Ons pap en mam zijn 60 jaar getrouwd... 14 januari 1959 zijn ze voor de wet getrouwd en 17 januari 1959 zijn ze voor de kerk getrouwd. Ze zijn gaan wonen in een zelfgebouwd huis aan de Verstegenweg in Mill.

Ze kregen 3 kinderen: Sjannie, Mathijs en Gerard. Ons pap was vrachtwagenchauffeur en ons mam huisvrouw, samen runden ze een kippenbedrijf.

Ieder jaar gingen ze in de zomer richting Zuid-Limburg voor een vakantie op de camping.

Oma (de moeder van ons mam) heeft 10 jaar bij ons ingewoond. Er was altijd bedrijvigheid in huis, iedereen was welkom en kreeg een kopje koffie en een praatje.

Mathijs had in de schuur een discotheek met vriendengroep “de Steeg”. Het was stil toen de kinderen allemaal het huis uit waren…

Ons pap en mam zijn erg trots op hun 7 kleinkinderen. Altijd interesse in hun hobby’s, opleidingen, vriendjes/vriendinnetjes en nieuwe huisjes. En regelmatig wordt er ook een beroep op opa en oma gedaan, zoals klussen of een kapotte broek maken.

Ze hebben zelfs al 2 achterkleinkinderen, waar ze met volle teugen van genieten. Ook hebben ze het druk met allerlei activiteiten. Ons mam doet aan yoga, kaarten, boekjes maken in de kerk en boekjes rondbrengen. Ons pap is misdienaar, doet werkzaamheden in de kerk, tafeltje-dekje rondbrengen, biljarten, tuinieren, sporten bij Hart in Aktie en vogelkooitjes maken voor kerstmarkten.

Samen gaan ze graag fietsen en zijn ze vaste klant bij de pannenkoekenbakker. Tijdens de vakantieperiode hebben ze onze hondjes in huis! Wij willen ze, ook via deze weg als kinderen, hartelijk feliciteren en laten weten dat we enorm trots op ze zijn!