Heb jij dat TV-programma over die eetstoornissen ook gezien? Zo maakten we kennis met Joey die geen hap groente door zijn keel kon verdragen.

Niemand kon hem helpen. Na een half uur hypnose ging hij ineens wel groente eten. Alsof het niks was! Hilversums entertainment van de bovenste plank, dacht ik nog. Groot was dan ook mijn verbazing dat wij hier in Mill, sinds 1 maart vorig jaar, onze eigen hypnose specialist hebben! Gewoon, in de Kanariestraat.

Maak kennis met Marion Roelofs, gediplomeerd hypnotiseur van hypnosepraktijk ‘Choice, Change en Power’ waar het aantal klanten al hard oploopt. “Niet alleen hier uit de directe omgeving,” vertelt Marion. “Echt uit een grote regio vinden hulpvragers mij. De een wil stoppen met roken. De ander wil afvallen. Maar ook, omdat je nu eindelijk verlost wil zijn van je trauma.”

De bodem

Soms moeten er ingrijpende dingen gebeuren in je leven om je bewust te worden dat je moet veranderen. Zo vertelt Marion “kwam ik een aantal jaren geleden met hypnose in aanraking toen ik er helemaal doorheen zat. Ik was op, totaal op, het was er langzaam ingeslopen. Ik was constant moe en had geen energie. Was ontevreden, had overgewicht en mijn hoofd zat vol ‘muizenissen’ die mij op de bank hielden. Ik ging steeds verder in mijn isolement, vereenzaamde. Mijn muizenissen werden torenhoge obstakels waardoor ik steeds meer opzag tegen de dingen van alledag en Ik kreeg daarnaast ook slaapproblemen.”

Gelukkig kon ze nog net genoeg kracht opbrengen om zich te realiseren dat er iets moest gebeuren. Ze zegt: “Op een gegeven moment zei ik tegen mezelf dat ik van de bodem af moest voordat ik helemaal verdronk. Wat wilde ik nou. Wentelen in zelfmedelijden? Of kiezen voor een energiek leven.” Met de moed der wanhoop koos ze voor het laatste: “Dit noem ik mijn ommekeer.”

De power

De vraag was alleen hoe. Want waar vind je de kracht om je leven te veranderen? Haar zoektocht naar hulp bracht uiteindelijk hypnose op haar pad. Marion: “Ik voelde me steeds beter en werd enthousiast over de resultaten. Omdat ik er meer over wilde weten, ging ik me er nog meer in verdiepen en besloot ik zelfs om de hypnose opleiding te gaan volgen. Hierdoor kwam ik erachter dat ik het inspirerend vond om met de geleerde hypnose technieken andere mensen te helpen.”

Samen met haar stijgende enthousiasme groeide het idee om een eigen praktijk te beginnen. Gewoon in Mill. Ze vervolgt: “Ik gun het iedereen om zich weer goed te gaan voelen. Je hoeft de bodem niet eerst te raken zoals ik deed. Maar je moet wel zelf openstaan om de keuze voor een beter leven te maken. Ik ben er voor je om je met hypnose te begeleiden naar je zelf verkozen verandering en om de power in jezelf weer terug te vinden.”

Hilversumse toestanden in de Kanariestraat?

Eigenlijk hebben we in Mill geen argument meer om onze goede voornemens 2019 over een maand bij het oud papier te zetten. Want met de komst van hypnosepraktijk Choice, Change en Power in de Kanariestraat, is je kans om ze te realisere met 100% gestegen. Ga dus naar het volgende level net zoals Joey die nu groente eet alsof het zijn lust en leven is.

Zo kan Marion met hypnose helpen met het stoppen met roken, prestaties verhogen, allergieën behandelen en overgangsklachten verminderen. Daarnaast heeft zij een speciale behandeling opgezet om ook kinderen te helpen met slaapproblemen, faalangst of bedplassen. Op dit moment richt Marion zich vooral op behandelingen rond allergieën wegnemen, stoppen met roken, virtuele maagband om op gewicht te komen en te blijven.

Meer weten? Neem dan contact op met:

Marion Roelofs
Hypnosepraktijk Choice, Change & Power
Mill
06 - 42 91 78 17
www.hypnosechoicechangepower.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.