Marcel Thijssen, nr. 9 CDA kandidatenlijst Provinciale Staten

Het Brabantse CDA heeft een kandidatenlijst met een sterk regionaal karakter gepresenteerd. Hoog op die lijst voor de verkiezingen van Provinciale Staten staat op nr. 9 Marcel Thijssen uit Beers. Hij is de eerste 'nieuwkomer'.

Ook raadslid Wilfried Hermans uit Mill (28e plaats) zal onze regio vertegenwoordigen op 20 maart. Kandidaat-lijsttrekker is Marianne van der Sloot uit Den Bosch. Zij was in 2015 ook al lijsttrekker en zit sindsdien de Statenfractie voor.

Marcel Thijssen

Marcel Thijssen is op dit moment fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Cuijk. Met zijn gezin woont hij in Beers. In het dagelijks leven is hij vermogensbeheerder bij een bedrijf dat gelieerd is aan de grootste coöperatieve bank van Nederland.

Waterschapsverkiezingen

Voor de Waterschapsverkiezingen is onze regio goed vertegenwoordigd met Erik Geene uit Landhorst op een 4e plek en raadslid Hans Vermeulen uit Sint Hubert op nr. 24. De lijst voor Waterschap Aa en Maas wordt aangevoerd door Peter Ketelaars uit Boekel. Op de achterbanbijeenkomst van 28 januari a.s. in Myllesweerd stellen de regionale kandidaten zich graag voor en gaan in gesprek over de standpunten van CDA Brabant.

Raadsagenda

Naast het bezoek van de regionale kandidaten zal tijdens de achterbanbijeenkomst ook de agenda van de eerstvolgende raadsvergadering worden besproken, waar oa de visie op de Kuilen zal worden vastgesteld.

Wij nodigen eenieder van harte uit om onze achterbanbijeenkomst bij te wonen op 28 januari vanaf 20.00 uur in Myllesweerd te Mill.