Ken je dat? Op een dag zitten al je kleren die je al een maatje groter had gekocht niet meer lekker. Je kijkt in de spiegel en ziet dat alles alweer afknelt. Wat nu?

Shoppen geeft je geen pezier meer want: ... weer een maatje groter ... en dat voelt als een nederlaag.

En dan voel je je weer schuldig. Je krijgt het steeds benauwder en niet alleen van je eigen gepuf. Bij elke stap voelde je je bovenbenen tegen elkaar schuren. Eigenlijk voel je je steeds ellendiger maar je kunt het goed verbergen met wijde kleren en blije etentjes met je vrienden. Even voel je je dan goed. Totdat je weer in de spiegel kijkt en de naakte waarheid ziet die je weegschaal onverbiddelijk aantoont: je móet afvallen!

Maar hoe?

Je hebt alles al geprobeerd en waarom het niet (blijvend) werkt? Jouw onbewuste bepaalt voor een heel groot deel (95% ) wat jij eet en hoe jij je daarbij voelt. Afvallen begint dus niet op je bord maar tussen je oren.

Kies voor verandering

Hoe zou het zijn als je in de spiegel kijkt en je vindt de mens die je vanuit de spiegel aankijkt weer geweldig! Dat je voor je kledingkast staat en het eigenlijk niet uitmaakt wat je kiest want je weet: “alles staat me”. Dat je weer met gemak de trap op en af loopt zonder gehijg en gepuf en weer energie hebt om ook actieve dingen te doen met je familie en vrienden. En dat je weer graag naar het strand, zwembad of sauna gaat. Vergeet niet dat je een keuze hebt om te veranderen. Ook jij ja!

De kracht voor verandering komt van de virtuele maagband!

Een hypnotische maagverkleining heeft een slagingspercentage van 83.3 %. Ook jij kunt met hulp van de virtuele maagband de kracht vinden om af te vallen. En niet alleen afvallen, je zelfbeeld zal daarbij ook positief veranderen. Zodat jij weer zal shinen op je eigen podium.

Marion Roelofs Mill
www.hypnosechoicechangepower.nl
06-42917817