Sociom is een welzijnsorganisatie. We werken vanuit het uitgangspunt dat ieder mens talenten heeft. Tegelijkertijd zijn we soms kwetsbaar en hebben we elkaar nodig. Juist daar waar mensen elkaar helpen, is het goed samenleven. Sociom helpt daarbij.

Wij maken ons sterk voor een prettige leefomgeving; een omgeving waarin mensen aandacht hebben voor elkaar. Dat doen we door mensen samen te brengen. Je vindt ons overal in en rondom het Land van Cuijk, ook in jouw dorp, buurt of wijk. Daardoor is Sociom altijd dichtbij.

Ook in de gemeente Mill is Sociom te vinden. U kunt onze medewerkers vinden in Myllesweerd op de eerste verdieping.

Heeft u een vraag voor u zelf of een signaal dat er iets niet goed gaat met een persoon in uw omgeving of buurt? Of wilt u een plan maken om voor uw vereniging meer vrijwilligers te vinden en aan uw organisatie te binden! Heeft u een idee voor uw buurt om de leefbaarheid te bevorderen en weet u de weg niet? Heeft u overlast van jongeren of een buur waarvan u hinder ondervind! Heeft u interesse in andere culturen en wilt u vrijwilligers werk doen om nieuwkomers te helpen, of interesse in een andere vrijwilligersvacature? Of heeft u een vraag over de vrijwilligersverzekering, of een andere regelgeving waar u tegen aan loopt en u weet het antwoord niet?

De sociaal werkers van Sociom kunnen u helpen samen met u een oplossing te vinden. De sociaal werkers van Sociom en helpen u graag. Onze dienstverlening is altijd gratis.

U kunt ons bereiken op ons algemene nummer: 0485-700500

Catheleine Verstraten (wonen, Welzijn zorg coördinator, coördinator vrijwilligerswerk en sociaal werk algemeen)
Maartje Raeskin en Anne de Coole (Algemeen maatschappelijk werk)
Ramon Derikx (vluchtelingenhulp)

Voor meer informatie en de uitgebreide dienstverlening van Sociom kunt u een kijkje nemen op onze website: www.sociom.nl.